Information om COVID-19

Tryghed på Hotel Faaborg Fjord under COVID-19

Læs mere her

De varmeste hilsner fra alle os på
Hotel Faaborg Fjord

Husk at du kan bruge dit gavekort fra
Small Danish Hotels hos os

FØRSTE PARKET TIL DET SYDFYNSKE ØHAV

EGEN STRAND!
Gavekort til hotelophold, oplevelser og wellness

Hvad du ønsker, det skal du få

Hotel Faaborg Fjord skræddersyr dit gavekort, så du kan forkæle en, der står dit hjerte nært, med rekreativ afslapning ved Det Sydfynske Øhav, et væld af aktiviteter og ikke mindst madeventyr fra gastronomiske Sydfyn. Et gavekort fra Hotel Faaborg Fjord byder på utallige muligheder.

Giv et gavekort til én du holder af

Vidste du godt, at der findes fem kærlighedssprog? Der findes sproget for gaver, for anerkendende ord, for tid til hinanden, for tjenester og for fysisk berøring.

Teorien hedder De fem kærlighedssprog og er udviklet af den amerikanske antropolog, præst og ægteskabsrådgiver Gary Chapman. Gennem studier har han noteret sig fem kærlighedssprog, som vi interagerer med i relationen til vores partner. Teorien kan også udvides til at omhandle vores børn, forældre, venner, kolleger etc.

Vi viser kærlighed og/eller anerkendelse på forskellige måder, og ligeledes føler vi os elsket og/eller anerkendt på forskellige måder. En essentiel notits, når det kommer til at forstå sine medmenneskers signaler og videre forstå hinanden.

Vi har alle et primært kærlighedssprog, men vi kan også snildt have flere sekundære kærlighedssprog, som påvirker vores måde at vise og modtage kærlighed på. Kender du din partners kærlighedssprog?


-

Et gavekort
fra hjertet

Men hvorfor al den snak om kærlighedssprog? Jo, det skal vi sige dig.

På Hotel Faaborg Fjord hylder vi kærligheden til din partner, dine børn, dine forældre, din familie eller dine kollegaer. Med et gavekort giver du en gave direkte fra hjertet, og samtidig skaber du perfekte rammer for kvalitetstid og gode snakke om intimitet.

Et vakuum af luksus i øjenhøjde, hvor de fem kærlighedssprog kan kombineres på kryds og tværs. Det kan også være, du kender et par, en familie, en flok venner eller måske en god kollega, som trænger til et skønt break fra en hverdag med arbejde, madpakker, sengetider og regnvejr på cykelturen. Et gavekort falder altid i god jord.

Genoplad ved
Det Sydfynske Øhav

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed er som balsam for sjælen. Her hos Hotel Faaborg Fjord er vi meget stolte af at kunne byde vores gæster velkomne på allerførste parket til det sydfynske øhav.

I forhaven finder du bølgen blå, i baghaven finder du vores private skov, og på hotellets matrikel finder du hjerterum, rekreativ afslapning, et væld af aktiviteter og ikke mindst gastronomiske eventyr.

 

-
-

Vi skræddersyr dit gavekort
- tilpasset ønsker og pris

Ønsker du at give et gavekort til et hotelophold med middag? Restaurant Vinoteket forkæler dig med udgangspunkt i konceptet ”fra jord til bord”.

Sydfyns fede muld fremtryller alskens friske og økologiske råvarer, og Hotel Faaborg Fjord sørger for at sammensætte salt, sødt og syre perfekt afstemt efter årstidens temperament.

Vi kan skræddersy og sammensætte dit gavekort, så det taler direkte ind i modtagerens hjertekule. Det kan være et romantisk ophold for to, et familieophold, et golfophold eller måske en middag i Restaurant Vinoteket. Et gavekort til Hotel Faaborg Fjord byder på utallige muligheder.

Sydfyns mange
muligheder

Hist hvor fjorden slår en bugt, ligger vi noget så smukt. Hotel Faaborg Fjord befinder sig 25 minutters kørsel fra både E20 og Odenses brusende kultur.

Den gamle købstad, Faaborg, finder du blot tre kilometer fra hotellet. En tur som fint kan klares med en forfriskende gåtur langs fjorden. I Faaborg kan du gå en tur i de brostensbelagte gader, drikke et glas koldt eller varmt i byens kaffebar og risteri Soze, og måske kombinere herligheden med en tur til Egeskov Slot.

Du kan også besøge De Japanske Haver, Faaborg Museum, Øhavsmuseet, tage på vandretur i Svanninge Bakker, øhoppe mellem de sydfynske øer eller bare slænge dig på hotelværelset med tid til intimitet og en god film. Du kan få lys, luft og liv alt efter behov.

Vi skræddersyr dit gavekort, så du kan give den perfekte gave til én du holder af.

-
-
-