FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER & BLIV INSPIRERET TIL EKSTRAORDINÆRER MØDER & KONFERENCER

business

dit konference-center på sydfyn

Når professionalisme og hjemlighed går hånd i hånd. Noget af det allervigtigste under en konference er, at selskabet føler sig hjemme. Det ved vi her hos Hotel Faaborg Fjord. Af samme grund er en af vores fornemmeste opgaver, at I føler jer velkomne fra første sekund. 

Vi lægger vægt på, at I får behagelig service i øjenhøjde. Vi gør vores ypperste for, at I får en pause fra hverdagen i både unikke og professionelle omgivelser. Vi former jeres ophold, så I får en oplevelse, I sent vil glemme. Hotel Faaborg Fjord har plads til op til 500 konferencedeltagere og 256 overnattende gæster – og vi har solid erfaring med at udføre specifikke konferencevisioner.

Hotel Faaborg Fjord spiller op til dans med både naturskønne og professionelle værdier. Kort sagt: Det bedste fra to verdener. Vi er placeret på første parket til det sydfynske øhav. Vi har skov i baghaven og den friske fjord i forhaven. Vi har gastronomi til ganen og skønne senge til en god nattesøvn. Vi har alskens muligheder for diverse teambuild-øvelser, og vi står klar med alsidige konferencelokaler og topprofessionelt AV-udstyr

ANBEFALING

FACILITETER

Vi skaber din konference-drøm

Det kan godt betale sig at være visionær, når der skal afholdes konferencer. Kreative omgivelser genererer kreativitet, og derfor kan en idérig konference give pote i forhold til både networking, brainstorming og i sidste ende jeres business. Vi kan skræddersy jeres specifikke konference, så selskabet får alt, hvad hjertet begærer.

Tillid, troværdighed, kreativitet, nytænkning og sparring. Her på Hotel Faaborg Fjord ved vi godt, at det muligvis er en række nemme buzzwords, men sandheden er, at vi virkelig mener det.

Vi ved, det kræver tid og overskud at planlægge en god konference, og derfor er vi klar med intern projektering af dit arrangement, så vi sammen kan opnå de bedste resultater med størst mulig succes.

Vi sørger for inddragelse og gennemsigtighed gennem hele forløbet, og vi går en ekstra mil for at imødekomme lige præcis dine behov. Vi koordinerer altid grundigt med mødebooker og kursusleder, så vi kontinuerligt befinder os i både professionel og medmenneskelig øjenhøjde.

ØNSKER

ALT KAN LADE SIG GØRE

Da ethvert arrangement er forskelligt, tilpasser vi gerne både interiør og indretning efter jeres specifikke ønsker. Alle vores konferencelokaler har flot lysindfald, lækker akustik og topprofessionelt AV-udstyr.

Mulighederne er uendelige og det er kun fantasien der sætter begrænsninger for, hvordan vi sammen kan skabe de helt rigtige rammer til dit event. Det er muligt at køre biler ind i kongres 1 og 2, vi har sågar haft en stor luftballon i Atriumgården imellem kongres 1 – 2 og sal 1 – 2. 

Ligeledes opstiller vi naturligvis også bordene alt efter behov. Biografopstilling, skoleborde, sildeben, puljeborde eller u-borde – det hele kan lade sig gøre. Vi opstiller gerne møblement/lounge uden beregning på scenen så der skabes et lækkert miljø hvor eventuelle interview eller foredrag/paneldebAtter får et andet udtryk. Har du andre ønsker til anden opstilling eller et helt andet set-up så kontakt os endelig for en dialog om hvordan vi kan hjælpe dig.

Forplejning

vores Miljø-certificering har betydning for din oplevelse

Hos os kan du holde grønne møder. Du sender et skarpt signal til dine omgivelser og kan læne dig tilbage med god samvittighed og lade os stå til regnskab for alt arbejdet bag.

“Whats in it for me” tænker du måske, men fordi vores restaurant serverer gastronomiske oplevelser med udgangspunkt i økologi og sæsonbetonede råvarer og fordi vi arbejder med ”fra sydfynsk jord til sydfynsk bord”, giver det altid vores konferencegæster mulighed for en eksklusiv smagsoplevelse.

En naturlig oplevelse og nogle skønne omgivelser der emmer af lokalkendskab og samhørighed i vores madvarer – og det er noget af det du helt konkret får med ved afholdelse af et arrangement hos os.

HANDICAP

HANDICAPVENLIGT HOTEL

”Hotellet har en rigtig fin tilgængelighed for handicappede, og de har sans for service udover det sædvanlige – også for kørestolsbrugere og bevægelseshandicappede. Hotellets personalestab er altid positive, fleksible og hjælpsomme. Hotellet opfylder altid vores helt specielle ønsker og individuelle behov, også når vi er nødt til at være krævende.

Hotellet yder en fortrinlig forplejening til deres gæster | Atmosfæren er hyggelig og intim | Servicen altid positiv og særdeles venlig | Forplejningen veltilberedt og delikat.”

Udtalelse fra tidligere konference gæst

Værelser

Møde & konference faciliteter

Køkken og restaurant

Udfoldelse

Netværks-områder og kreativ inspiration

Vi tror på vigtigheden af det sociale sammenhold, der skabes, når kurset, konferencen eller mødet er færdigt. Derfor er det vigtigt at gøre plads til social udfoldelse, fællesskabet og relationsskabelse. Vi har indrettet vores skønne hotel med et væld af muligheder for både faglig fordybelse og afslappet netværksudvikling. 

I forbindelse med Restaurant Vinoteket finder du vores hyggelige lounge og bar, som er perfekt til networking og kollegahygge. Her kan du nyde en god forfriskning før eller efter middagen, og vi kan servere alt, hvad dit hjerte begærer – om det er drinks, øl, vin, rom, whisky eller måske en lille snack.

I loungen kan I også udfordre hinanden i rafling og kortspil. Hvis du er en hund efter sport, kan vi snildt fikse en kampvisning på tv eller på storskærm. Det kan også være, du har en svaghed for Den Store Bagedyst eller måske Vild med Dans. Vi serverer gerne hjemmebagt kage under udsendelsen eller udformer hyggelige stemmesedler til en aften i dansens tegn.
Loungen kan bruges til både konferencer, kurser, networking, selskaber etc.

Fåborg ligger smukt placeret i det sydfynske og mulighederne for at tilføre noget ekstra til dit arrangement er uendelige. Vi har masser af forslag til, hvordan du kan bruge vores omgivelser og Sydfyn generelt som supplement til dit arrangement. Se mere i kataloget og nedenfor.

Kreativitet, natur & et væld af muligheder

HFF_konference-05

Pift oplevelsen op

Et varmt chokoladekram eller popcornbar! Danmark er et koldt og vådt land, og varmen fra et kram i en kop kan findes lige her. Erstat eftermiddagskaffe/kagen med en velovervejet varm chokoladebar med alskens slags toppings og accessories. Vi stiller en lækker chokoladebar op som varmer ekstra meget på de kolde dage. Der kan vælges alt fra karamelsauce og skumfiduser til julestokkeknas eller måske noget helt syvende. Sådan har du måske aldrig smagt popcorn før. Som tillæg til eftermiddagens pre dinner drink, eller blot som tillæg til dit arrangement, har du mulighed for at pifte oplevelsen ekstra op med en popcornbar med et udvalg af flere smagsnuancer.
Hotel_faaborg_Fjord_Lounge_biopejs

The play cave

Vi har flere loungeområder der indbyder til netværk og socialt samvær efter mødet eller efter endt middag. I loungen kan du slynge dig i loungemøblerne og nyde tid med dine kollegaer eller kursister imens at det måske er en vigtig kamp i tv eller blot til lidt lækker lounge musik. I underetagen har vi indrettet 2 hyggelige opholdsrum indrettet så man kan dyrke fællesskabet i mindre grupper. Har du behov for aktive pauser i den friske luft, har vi både petanque- og krolfbane. Har du andre ideer til teambuilding, spil eller fysisk aktivitet, så kan du altid give os et kald – vi står klar til at skræddersy din konference her på Hotel Faaborg Fjord.
Hotel_faaborg_fjord_skov_picnic

Business i skoven

Naturskønne og professionelle omgivelser! Vi plejer at sige, at det er det bedste fra to verdener. Fra vores centrale matrikel kan du følge en lille sti op til vores private skov, hvor du finder både shelters, bål og langborde med overhængende sejl. Her kan vi sammenflette alskens former for teambuilding øvelser, der styrker fællesskabet og sætter gang i kreativiteten – eller blot en naturlig ramme til godt selskab. På den eksklusive naturplads har vi plads til 60 personer, og der er rig mulighed for at få forfriskninger serveret til varmen fra det knitrende bål.
Hotel_Faaborg_Fjord_strandbar

Træf i strandbaren

Find solbrillerne frem. Træk vejret helt ned i maven, og indsnus de friske vinde fra den sydfynske fjord. Få sand mellem tæerne. Nyd et glas kold rosé, mens du nyder udsigten over fjorden. Vores private strandbar er helt perfekt som gimmick til ethvert arrangement, når vejret tillader det. Når den danske sommer er tilgængelig, så kan denne herlighed bookes som en del af jeres arrangement. Her kan I give jer i kast med vikingespil, en fodbold dyst eller måske en lille fællesquiz. Vi arrangerer også gerne livemusik, hvis du drømmer om lidt rytmer til dit kolde glas.

WELLNESS

forkæl dine deltagere

Tilføj en ekstra dimension til jeres konference ved at forkæle deltagerne med et besøg i vores lækre spa- og wellnessområde, der byder på afslappende og energigivende oplevelser.

Centralt beliggende i Hotel Faaborg Fjords bygningskompleks ånder der snart fred, idyl og magiske stunder i vores spa- og wellnessområde. Her kan du nyde et vakuum af velvære med dine kollegaer.

I velværebaren med forfriskninger, kan du forsyne dig med lækre forfriskninger.

Spa & Wellness området er et mekka af dampbade, brusetunnel, behagelige siddeplinte, saltsauna, snerum og infrarød sauna, en perfekt sammensat rejse for krop og sjæl. En rejse der får dig ned i gear og du mærker varme/kuldevekslingens terapeutiske effekt.

Vores spa- og wellnessområde er forbeholdt voksne over 16 år, så du kan nyde uforstyrret afslapning.

KONTAKT

Har du spørgsmål så kontakt mig i dag

Det kan godt betale sig at være visionær, når der skal afholdes konferencer. Kreative omgivelser genererer kreativitet, og derfor kan en idérig konference give pote i forhold til både networking, brainstorming og i sidste ende jeres business. Vi kan skræddersy jeres specifikke konference, så selskabet får alt, hvad hjertet begærer.

Maria Klausen

Salgschef | HOTEL FAABORG FJORD | SPA & KONFERENCE

SKRIV DIG OP til vores
BUSINESS nyhedsbrev

OG FÅ ADGANG TIL VORES RESSOURCER, HVOR DU KAN DOWNLOADE UUNDVÆRLIGE ARK, SKABELONER OG IDEKATALOGER TIL PLANLÆGNING AF DIT NÆSTE MØDE ELLER EVENT.

menu