VILDTAFTEN PÅ
HOTEL FAABORG FJORD
VILD VILDERE VILDEST

Fredag d. 15. november kl. 18:00

vildtmenu i 7 serveringer

Fredag d. 15. november 2024 åbner vi dørene til Restaurant Horseløkke kl. 18:00, hvor du kan opleve en udsøgt vildtaften med 7 serveringer på Hotel Faaborg Fjord. Vi byder dig velkommen til en kulinarisk rejse i smagen af det vilde, hvor vores dygtige kokke og tjenere skaber en unik spiseoplevelse. Book et bord og smag vores vildtmenu og få en aften fyldt med gastronomiske overraskelser.

Tilføj overnatning med morgenmad til særlig reduceret pris for at fuldende oplevelsen.

VILDT

Vildtaften med stemning

I Restaurant Horseløkke sætter vi en ære i at fejre det danske køkkens mangfoldighed, og vores vildtaften med 7 serveringer er ingen undtagelse. Vi inviterer dig til en aften dedikeret til det vilde køkken, hvor vores passionerede kokke har sammensat en menu, der hylder det bedste af dansk vildt.

Vores vildtaften begynder med en velkomstdrink, hvor du kan nyde den smukke udsigt over fjorden, i vores stemningsfyldte restaurant. Her vil du blive forkælet med en syvretters menu, der udforsker de unikke smagsnuancer og teksturer af vildt kød. Fra delikate forretter til smagfulde hovedretter og interessante desserter, er vores menu en hyldest til naturens spisekammer.

Vores kokke lægger stor vægt på at bruge lokale råvarer af højeste kvalitet, og de tilbereder hver ret med omhu og kreativitet. Hver tallerken er en smagsoplevelse.

Vores vildtaften er ikke kun en fest for smagsløgene, men også for øjnene. Vores smukke og stemningsfulde Restaurant Horseløkke skaber den perfekte atmosfære til en aften fyldt med kulinarisk nydelse. Vores opmærksomme personale står klar til at give dig en uforglemmelig aften, hvor du kan slappe af og lade dig forkæle.

Reserver din plads i dag, og vær klar til en oplevelse af format, mærk den trygge atmosfære vores dedikerede tjenere skaber og nyd den betagende fjordudsigt, der kun tilføjer til denne unikke oplevelse.

VILDTMENU

VELKOMST

Hvid portvin & tonic

SNACKS

Sprødt brød

med andelevermousse

Maltpude

med krondyrtatar

Crustade

med vagtelsalat  

Krohn Lágrima Fine White Port

FORRET



Fasan mosaik

 

med sort hvidløg, kapersbær,

urtesalat og sprødt skind 





 

Krohn Late Bottled Vintage 2017

MELLEMRET

Røget vildsvinemørbrad

med æblekompot, sezhuan peber, syltede hvide asparges, grillet græskar og flødeost

Krohn, Vintage Port 2017

HOVEDRET

 

Dådyrfilet

med fyldt kartoffel, bagte beder med balsamico,  stegte kantareller, syrlig grønkål og sauce på fermenteret brombær

Krohn, Vintage Port 2009

DESSERT

 

Jordskok mousse

med krystalliseret hvid chokolade, dild olie, sød dild skum, sød syltede jordskokker, hvid chokolade ganache og jordskok is

Krohn Colheita Port 1999

Vi tager højde for diverse fødevareallergener samt intolerancer | Særlige hensyn meddeles gerne forud dit besøg

Der tages forbehold for mindre ændring i menuen

PRISER

VILDTmenu inkl. portvin/saftmenu

7 SERVERINGER
kr 995 PR. PERSON
  •  

TILKØB
Kaffe & sødt

FULDEND EN GOD AFTEN
kr 65 PRIS PR. PERSON
  •  

TILKØB
BORNHOLMSK KILDEVAND

MED OG UDEN BRUS
kr 48 PRIS PR. FLASKE 0.75 cl
  •  

TILKØB | SPA & WELLNESS
ADGANG

OP TIL 4 TIMER
kr 445 PR. PERSON
  •  

TILKØB | OVERNATNING DOBBELTVÆRELSE

INKL. MORGENMAD
kr 895 FOR 2 PERSONER
  •  

TILKØB | OVERNATNING ENKELTVÆRELSE

INKL. MORGENMAD
kr 795 PR. PERSON
  •  

Billederne der vises på siden er ikke et udtryk for vildtmenuen den pågældende aften, men en inspiration til Horseløkkes stil og sammensætning.

menu

menu