hotel faaborg fjord 

Gastronomien

På Hotel Faaborg Fjord handler vores madoplevelser om dig. Her kan du glæde dig til mad, som er lavet med omtanke, friske råvarer og respekt for sæsonen. Hvert måltid skal være en oplevelse, du husker. Derfor gør vi os umage at skabe retter, der taler til dine sanser. 

Vi bruger lokale ingredienser, hvor det er muligt og sætter en ære i at kombinere kvalitet med smagfulde detaljer. Hver ret er skabt, så du kan nyde den med alle sanser og samtidig føle dig godt tilpas i omgivelserne. 

Mad Anrettet Restaurant Horseløkke 5

Restauranter på Hotel Faaborg Fjord

Med to gode restauranter på hotellet lover vi dig, at der er noget for enhver smag. Dig, der ønsker en uformel og stemningsfuld madoplevelse. Og dig, der gerne vil forkæles med en fine-dining oplevelse med raffineret gastronomi. 

Hotel Restaurant Med Udsigt

Brasseriet 

Brasseriet er stedet, hvor du kan slappe af og nyde mad i en uformel og hyggelig atmosfære. Når du spiser her, kan du forvente klassiske brasserieretter med nye twists. Her serverer vi alt fra morgenbuffet til aftenmenu, og du er velkommen, uanset om du bor på hotellet, er her i arbejdsøjemed eller bare kigger forbi. 

Restaurant Horseløkke Sommer

Horseløkke
(åbner forår 2026) 

Restaurant Horseløkke er til dig, der ønsker en fine-dining oplevelse. Under køkkenchef Thomas Pasfalls ledelse skabes retter med både præcision og passion, så du kan smage, føle og opleve gastronomi på et helt nyt niveau. 

Restauranten er midlertidig lukket, men vi har ambitioner om at kunne åbne til foråret. Når vi igen byder gæster velkommen, kan du glæde dig til en oplevelse, hvor kreativitet, smag og æstetik går hånd i hånd. Perfekt til særlige anledninger eller ekstra forkælelse under dit ophold. 

Thomas Pasfall I Køkkenet

Køkkenchef Thomas Pasfall sikrer gastronomi i særklasse 

Thomas Pasfall står bag gastronomien på Hotel Faaborg Fjord, og vi er utrolig stolte af at have ham med ombord. Den fynske stjernekok bringer både erfaring, faglig stolthed og passion til hvert eneste måltid. Med en baggrund fra nogle af landets mest anerkendte køkkener har Pasfall gennem årene perfektioneret sit håndværk og udviklet en stil, hvor klassiske teknikker kombineres med kreativ nytænkning. 

Som ejer og køkkenchef på Restaurant Pasfall i Odense fra 2013 til 2024 opnåede han gentagne anbefalinger i Guide Michelin Nordic Countries.  Han har markeret sig på den danske restaurantscene med anmelderroste restauranter som Restaurant Grå Anden i Frederikshavn og Munkebo Kro, der i 2004 blev kåret som Årets Restaurant af Den Danske Spiseguide. 

Han blev desuden kåret som Årets Kok i Danmark i 2000 og hædret som Årets Ikon af Den Danske Spiseguide i 2021. Gennem sin karriere har Pasfall arbejdet på alt fra Kongeskibet Dannebrog til toprestauranter i både Danmark og Tyskland. 

Thomas Pasfall står i spidsen for at løfte hotellets gastronomiske profil til nye højder. Målet er at gøre Hotel Faaborg Fjord til et gastronomisk pejlemærke på Fyn. Et sted, hvor smag, håndværk og oplevelse går op i en højere enhed.