Muligheder indenfor anretninger:
Sprøde snacks - kr. 35 pr. person
Evt. med husets bobler - samlet kr. 110 pr. person
”Stegt flæsk med persillesovs” – vores version på snackform med gammeldags flæskesvær med persillesalt og persillemayo
3 gode hapsere - kr. 95 pr. person
Mini tærte med marinerede rejer, radiser og citronmayo
Sprød torskebold med kartoffel, urter og cremet svampesauce
Svinerielette med sprød svær, estragonmayo og syltede rødløg
Vores hjemmerøget laks med fynsk rygeostsalat, vakuumagurk, radiser, syrnet fløde og urtesalat
Bagt kullerfilet med crust, cremede jordskokker, jordskokkechips og hasselnødder
Stegt oksecarpaccio hertil løgmarmelade, syltede bøgehatte, svampemayo og rugbrødschips
Unghane som ballotine med vampe, skalotteløg, pommes rösti, løgmarmelade og sauce med estragon
Cremet perlespelt som ”otto” med skønne svampe, parmesan, syltede perleløg, parmesankiks og urter
Grillet kalvekam, sprød tærte med sæsonens grønt, selleri puré, petit kartofler og kalvesky
Vol-au-vent med hønsefrikassé, balsamicoglace, syltede tomater og skovsyre
3 gode oste fra nær og fjern serveret med oliven, kompot og fladbrød
Fransk-fynsk citrontærte med broken gel, bær og marengs
Æble tarte tatin med varme krydderier, kanel, krokant og fed vaniljecreme
Sæsonens kage med sprøde kys, broken gel og pisket vaniljeskum