JULEFROKOST | NÅR JULEN | SKAL VÆRE  | NOGET SÆRLIGT

JINGLE & MINGLE | JULEFROKOST

22. & 29. nov. samt d.6. dec. 2024

Er I klar til at give den gas og skåle julen ind med kollegaerne? Lad årets julefrokost blive en uforglemmelig oplevelse!

Kom og oplev julemagien, når vi sparker festen i gang på Hotel Faaborg Fjord med en STOR julefrokost fuld af lækkerier! Gør dig klar til en aften med lysglimt, liflige toner fra vores DJ og dansegulvets lokkende rytmik.

Skål med dine og andres kollegaer i baren og syng med på de bedste julehits! Her er noget for enhver festglad sjæl!

BOOK NU

BOOK DIN JULEFROKOST NU

Kontakt os på telefon 6261 1010

eller via e-mail på  INFO@HOTELFAABORGFJORD.DK

Book i god tid for at garantere en plads ved bordet til årets julefrokost event!

Skal kontoret snakke om julefrokosten langt ind i det nye år? Så vent ikke! Kontakt os for at booke en uforglemmelig fest, hvor julestemningen og kollegaernes latter vil fyldes af de bedste minder.

Tag julehumøret med og lad os sammen skabe minder, der varmer længere end de blussede kinder efter en sving om.

JULEFROKOST

JULEFROKOST

Kl. 19:00 - 01:00
kr 498 PR. PERSON
  •  

VELKOMSTDRINK

KL. 18:30 - 19:00
kr 75 PR. PERSON
  •  

FRI ØL, VIN & VAND

TIL KL. 19:00 - 01:00
kr 398 PR. PERSON
  •  

En halv flaske snaps

kr 498
  •  

Glögg & Æbelskiver

KL. 15:00 - 17:30
kr 165 PR. PERSON
  •  

Tømmermændsbar

CHIPS, COLA & PANODIL
kr 125 PR. PERSON
  •  

DELT DOBBELTVÆRELSE

PÅ HOTEL FAABORG FJORD
kr 398 PR. PERSON
  •  

ENKELTVÆRELSE

PÅ HOTEL FAABORG FJORD
kr 698
  •  

EN JULEFROKOST SOM INGEN ANDEN

Når decemberkulden sænker sig over Danmark, og julestemningen begynder at sprede sig, er der intet, der kan måle sig med en festlig julefrokost på det idylliske Hotel Faaborg Fjord på Sydfyn. Med sin betagende beliggenhed, lige ved fjordens kant, tilbyder hotellet den perfekte ramme for en uforglemmelig julefrokost, der kombinerer hyggelig julestemning med fest og glamour.

På Hotel Faaborg Fjord bliver julefrokosten en oplevelse udover det sædvanlige. Fra det øjeblik du træder ind, omsluttes du af en varm og indbydende atmosfære, hvor klassisk julepynt og moderne faciliteter går op i en højere enhed. Den kulinariske oplevelse står i højsædet med et overdådigt udvalg af juleretter, der hylder de danske traditioner med et moderne twist. Alt sammen kreeret af hotellets talentfulde kokke, der sørger for, at hver bid er en fest for smagsløgene.

Men hvad er en julefrokost uden musik og dans? Hotel Faaborg Fjord sørger for top stemning med en DJ, der spiller de bedste hits og juleklassikere, så du kan danse natten lang. Uanset om du er til de nyeste dansehits eller foretrækker de gamle klassikere, er der noget for enhver smag på dansegulvet.

Og når festen når sit klimaks, behøver du ikke bekymre dig om hjemtransporten. Hotel Faaborg Fjord tilbyder komfortabel overnatning i deres hyggelige værelser, så du kan falde i søvn til lyden af fjorden og vågne op til en smuk sydfynsk morgen. En julefrokost på Hotel Faaborg Fjord er ikke blot en fest; det er en oplevelse, der forener god mad, musik og festligheder med hyggelig overnatning, alt sammen i hjertet af det smukke Sydfyn.

LÆS MERE

menu