VÆRELSER

SOV GODT

MED NATUREN SOM NABO

På Hotel Faaborg Fjord har vi 126 unikke værelser og 2 suiter. Vi har sørget for, at alle værelserne har egen balkon eller terrasse, så du kan nyde de stille bølgeskvulp fra Det Sydfynske Øhav.

Alle værelser er lækkert indrettet, med dansk design møbler og Jensens senge.

Vi giver ingen garanti for vandkig, men tilgengæld har du enten egen balkon eller terrasse. Nyd en stund under åben himmel med en kop kaffe eller et koldt glas og indsnus duften af Sydfyn og naturen omkring.

KATEGORIER

LYØ, BJØRNØ, SUITE & SHELTERS

Vi har 128 dejlige twinbed-værelser fordelt på kategorierne Bjørnø, Bjørnø med fjordkig, Lyø og suiter. 

Alle vores værelser er udstyret med egen balkon eller terrasse, stole og et cafébord. Nogle har udsigt til Det Sydfynske Øhav, mens andre har udsigt til vores private skov og områdets marker. Udover en dejlig altan har alle værelserne badeværelse med hårtørrer og en lækker fladskærm på enten 43 eller 49 tommer.

Her kan du føle dig hjemme og overgive dig til total afslapning – uanset om du rammer sengen efter en lang konferencedag, eller om du er på et skønt ophold med dine kære. Fra værelserne er der ikke langt til hverken restauranten, receptionen eller et lækkert fjorddyb.

LYØ VÆRELSE

Lyø værelset er det rummelige værelse

Lyø værelset er et stort dobbeltværelse på 25-27 kvm med 2 x twinsenge (90x200cm) og egen terrasse eller balkon. 

Mindre badeværelse med brus og hårtørrer

Værelset er udstyret med 2 behagelige lounge stole, et lille bord, et skrivebord samt 2 stole og bord på terrasse/balkon

Mulighed for connecting doors på nogle værelser

Terrasse/balkon der vender mod parkeringsarealer kan forekomme

FACILITETER

BJØRNØ VÆRELSE MED FJORDKIG

Fjordkig og udsigt til villa Horseløkke

Bjørnø værelset, med fjordkig fra terrasse/altan, er et mindre dobbeltværelse på 19 kvm med 2 x mindre twinsenge (80×200) og egen terrasse eller balkon. 

Mindre badeværelse med brus og hårtørrer

Værelset er udstyret med 2 behagelige stole, et lille bord, et skrivebord samt 2 stole og bord på terrasse/balkon

FACILITETER

BJØRNØ VÆRELSE

Bjørnø værelset er det økonomiske valg 

Bjørnø værelset er et mindre dobbeltværelse på 19 kvm med 2 x mindre twinsenge (80×200) og egen terrasse eller balkon. 

Mindre badeværelse med brus og hårtørrer

Værelset er udstyret med 2 behagelige stole, et lille bord, et skrivebord samt 2 stole og bord på terrasse/balkon

Terrasse/balkon der vender mod parkeringsarealer kan forekomme

FACILITETER

SUITE I VILLA HORSELØKKE

Luksus og god plads i suiterne 

Vi er stolte af vores nyrenoverede patriciervilla, Villa Horseløkke.

På første sal finder du vores to fantastiske suiter, som har stor terrasse med udsigt direkte ud over Det Sydfynske Øhav, vores private strand og frugthaven.

Vi har indrettet suiterne individuelt, så både stuen og soveværelset favner dig med lys og hyggelig eksklusivitet.

Vores suiter er velegnede til romantiske ophold, bryllupper samt forretningsrejsende – således alle som ønsker lidt ekstra luksus og privatliv på en af Danmarks smukkeste beliggenheder. Villa Horseløkke ligger ligeledes tæt på både restauranten, receptionen og vores fine badebro.

Suiterne er udstyret med:

Fuldt møbleret tagterrasse med udsigt over Faaborg Fjord
Stue med Sofa og lænestol
Rummeligt badeværelse med brus, hårtørrer
2 separate lokaler
Gratis kaffe og te

FACILITETER

SHELTERS I SKOVEN

Tilføj skovhygge til dit ophold

Vi har 2 store shelters med plads til 4 personer i hver. De er placeret omkring bålstedet i vores skov bag hotellet. Vi sørger for brænde til bålet samt en dejlig morgenmad den følgende morgen.

Pris pr. person inkl. morgenmad uanset alder DKK 125.- 

Mulighed for leje af sovepose og madrasser

Bookes via receptionen 6261 1010 

FACILITETER

BOOK VÆRELSE | OPHOLD

Alle værelser er lækkert indrettet med danske design møbler.  Vi giver ingen garanti for vandkig, men til gengæld har du enten egen balkon eller terrasse på alle værelser. 

TJEK LEDIGHED & BOOK

PRAKTIK

LÆS MERE OM ALT DET PRAKTISKE

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed. Er det ikke det, man siger? Leder du efter unikke oplevelser på Fyn, så er det helt oplagt at tage på eventyr i området, når du besøger Hotel Faaborg Fjord. 

Omkring Hotel Faaborg Fjord finder du masser af muligheder for kulturelle oplevelser. Hvad enten du ønsker at blive i de helt nære omgivelser i Faaborg by eller køre ud på korte ture på Fyn, byder området på kulturelle eventyr for både børn og voksne.

MED plads til børnene

På Hotel Faaborg Fjord er der plads til børn i alle aldre. Vores dejlige omgivelser lægger op til leg og på vores Lyø værelser er der plads til 2 ekstra opredninger i gæsteseng og mulighed for connecting doors.

Her er plads, lys og luft. Her er sand, vand og rum til leg og latter. Med en fantastisk sandkasse bag den centrale værelsesfløj inviterer Hotel Faaborg Fjord på et eventyr af sandslotte og sandkager.

Mange af vores Lyø værelser har connecting doors, og er derfor helt oplagte til børnefamilier og halvstore børn, der ikke ønsker at sove helt alene. Vi har desuden plads til to ekstra opredninger på Lyø værelserne.

Opredning i gæsteseng i et Lyø værelse er for børn op til 12 år og tilføjes automatisk når du booker til børn under 12 år. Børn under 3 år overnatter gratis, hvis der blot medbringes egen seng og sengelinned.

menu