NYHEDSBREV

VIND

STÅ FØRST TIL DE BEDSTE TILBUD OG DELTAG I KONKURRENCEN

SKRIV DIG OP TIL VORES NYHEDSBREV OG VÆR MED I LODTRÆKNINGEN OM ET GAVEKORT TIL ET SPA-OPHOLD FOR 2 PERSONER MÅNED EFTER MÅNED EFTER MÅNED...

DELTAG I LODTRÆKNINGEN HVER MÅNED

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, er du automatisk med i lodtrækningen om et gavekort til Hotel Faaborg Fjord. Vi trækker hver måned en vinder, der får direkte besked via e-mail.

Hvad sker der, når jeg tilmelder mig jeres nyhedsbrev?

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, giver du samtykke til, at Hotel Faaborg Fjord Spal & Konference må sende dig emails med gode tilbud, inspiration og nyt fra vores hotel og aktiviteter i lokalområdet. Du accepterer samtidig, at vi må behandle dine personoplysninger som anført nedenfor og i overensstemmelse med den gældende persondatapolitik.

Vi udsender typisk 1-2 nyhedsbreve om måneden.

Hvor lagres mine oplysninger?

I forbindelse med vores email-marketing samarbejder vi med en tredjepart, MailChimp. MailChimp opbevarer og behandler dine personoplysninger på Hotel Faaborg Fjords vegne i henhold til denne datapolitik og gældende persondatalovgivning for at sikre bedst mulig beskyttelse af dine personoplysninger.

Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference har underskrevet en databehandleraftale med MailChimp, der garanterer, at de efterlever reglerne i den nye persondataforordning.

Kan jeg afmelde mig igen?

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev, lige som du også kan opdatere dine oplysninger via linket nederst i nyhedsbrevet.

Har du brug for hjælp, eller har du spørgsmål til vores nyhedsbreve, er du velkommen til at kontakte os på info@hotelfaaborgfjord.dk.

Det er gratis og uforpligtende at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

menu