- BOOK DIT BORD HER
- +45 62 61 10 10
- info@hotelfaaborgfjord.dk
- ÅBNINGSTIDER
- Tirsdag | kl. 18:00 - 23:00
- Onsdag | kl. 18:00 - 23:00
- Torsdag | kl. 18:00 - 23:00
- Fredag | kl. 18:00 - 23:00
- Lørdag | kl. 18:00 - 23:00
- Lukket Søndag & mandag
Billederne der vises på siden er ikke et udtryk for den aktuelle menu men en inspiration til Horseløkkes stil og sammensætning.
RESTAURANT
VELKOMMEN TIL RESTAURANT HORSELØKKE
Restaurant Horseløkke er mere end bare en spisested – det er et madunivers, hvor kvalitet og passion for mad og service står i centrum. Vi forstår, at en god restaurantoplevelse handler om mere end bare mad; det handler om at skabe gode minder og smagsoplevelser.
Villa Horseløkke danner rammen om en særlig oplevelse. De historiske rammer i villaen sætter den helt rette stemning, og I kan nyde selskabet, udsigten og forplejningen.
Restaurant Horseløkkes madunivers er smagsoplevelser, hvor kvalitet og bæredygtighed går hånd i hånd. Vi har dedikeret os til at give vores gæster en oplevelse ud over det sædvanlige, og det begynder med de bedste råvarer.
Kvalitet er grundlæggende
Vi tror på, at kvalitet i madlavning starter med kvalitetsråvarer. Derfor er vi stolte af vores samarbejde med udvalgte lokale producenter og leverandører, der deler vores passion for friske, lokale og økologiske ingredienser. Vores menu er baseret på råvarer i sæson og gerne fra vores region, hvor hver bid er fyldt med autentisk og naturlig god smag.
Book dit bord i dag
MENU
VELKOMST
2 kreative snacks
serveret med et glas matchende bobler
DKK | 95.-
FORRETTER
Farseret morkel
Med karamelliseret jordskokkepuré, confiterede jordskokker og sauce på gammelknas
DKK | 150.-
Rillette af hellefisk
Med fermenterede grønne jordbær, friske æbler, urter og croutoner
DKK | 125.-
Røget andebryst
Med confiterede kejserhatte, syltede grønne tomater, balsamico mayo og marineret grønkål
DKK | 125.-
HOVEDRETTER
Braiserede svinekæber
Med kartoffelsouffle, skorzonerrødder, tyttebær og palmekål
DKK | 295.-
Stegt rødfisk
Med hvidløgscreme, persillerod, bønner, radiser og fermenteret aspargessauce
DKK | 325.-
Farseret perlehøne
Med rød spidskål, sprød kylling, syltede hvide asparges, romanesco og estragon sauce
DKK | 325.-
DESSERTER
Friskbagt pæretærte
Med mazarin, Hasselnøddeis og pære mousse
DKK | 125.-
Creme brulé
Lavet på ægte vanilje og økologisk fløde
DKK | 100.-
Tilkøb af appelsinsorbet
DKK | +25.-
OST
Ricotta is
Med mascarpone mousse, kandiseret rødbede, thai basilikum og amarena kirsebær
DKK | 150.-
Vi tager højde for diverse fødevareallergener samt intolerancer | Særlige hensyn meddeles gerne forud dit besøg | Der tages forbehold for mindre ændring i menuen
GASTRO WEEK
UGE
41, 42 & 43
Kan kun bookes følgende datoer
Fra tirsdag d. 8. oktober til fredag d. 25. oktober. Restauranten er lukket på søndag og mandag.
FORRET
Rillette af hellefisk
med syltede umodne æbler, fermenterede grønne jordbær, frisé og dild
HOVEDRET
Farseret perlehønebryst
med grillet rød spidskål, syltede hvide asparges, romanesco kål, cremet blomkål, sprøde kugler af perlehøne og estragonsauce
DESSERT
Brunsvigerdessert
Brud af luftig brunsvigerbund, bagt æblekompot, friske æbler, vaniljeis og lun brunsvigersauce
GASTRO WEEK PRIS
3 retter
DKK | 499.- + gebyr
TILKØB
Velkomst
2 kreative snacks og 1 glas bobler
DKK | 95 .-
Vinmenu
Afstemt menuen
DKK | 249 .-
Kaffe og sødt
Der fuldender menuen
DKK | 65 .-
1 flaske Bornholmvand
med eller uden brus
DKK | 48 .-
Vi tager højde for diverse fødevareallergener samt intolerancer | Særlige hensyn meddeles gerne forud dit besøg |
Der tages forbehold for mindre ændring i menuen | Øvrige detaljer kan findes ved booking & bestilling på nembillet.dk
OM OS
God atmosfære & stærkt team
Ledet af erfaring og passion
I spidsen for Restaurant Horseløkke er kokken Daniel Egholm Jakobsen og restaurantmanageren Mie Gaarde Lambrecht. Sammen har de erfaring fra nogle af landets mest anerkendte spisesteder, herunder Restaurant Noma, Resumé, Styrbæks og Sinatur Hotel. Deres fokus på god service, bæredygtighed, lokale råvarer, økologi og genbrug er kernen i Restaurant Horseløkkes madfilosofi.
Den gode smag og service
Vi stræber efter at tilbyde vores gæster en god oplevelse uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores menuer er skabt med respekt for naturen og en forståelse for, hvad der smager godt. Vores priser er overkommelige, fordi vi tror på, at god smag ikke behøver at koste mange penge.
Fokus på mennesker og miljø
På Hotel Faaborg Fjord og Restaurant Horseløkke er vores medarbejdere en afgørende del af vores succes. Vi lægger stor vægt på at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor hver enkelt medarbejder behandles som en værdifuld ressource og med respekt. Denne filosofi afspejler sig i den gode service, vi tilbyder, hvor gæsternes tilfredshed er vores højeste prioritet.
Velkommen til vores restaurant, hvor kvalitet, bæredygtighed og god smag går hånd i hånd. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en uforglemmelig spiseoplevelse.
Besøg Restaurant Horseløkke og nyd vores elegante omgivelser og forkæl dine smagsløg med en menu, der er skabt med sæsonens råvarer.
Hver sæson, ny menu!
Udforsk vores sæsoninspirerede menuer og dyk ned i de velsmagende retter, nyd lækre vine eller saftmenuer og skab gode minder med mennesker du holder af.
Vi ser frem til at byde dig velkommen til en helstøbt oplevelse på Restaurant Horseløkke.
KILDEVAND
Hvorfor vi serverer Bornholms Kildevand
Hos os handler det om mere end bare mad og drikke – det handler om at skabe en helhedsoplevelse, hvor hvert element er nøje udvalgt for at komplementere vores madunivers. Derfor har vi valgt at servere Bornholms Kildevand, et naturligt mineralvand fra Paradisbakkerne på Bornholm.
Bornholms Kildevand er vand skabt af den vilde og komplekse natur på solskinsøen Bornholm. Vandet stammer fra det historiske Piledam Vandværk, som siden 1949 har forsynet bornholmerne med rent drikkevand. I dag tappes det på en måde, der sikrer den højeste kvalitet, så du kan nyde den rene og friske smag, præget af Bornholms unikke jordbundsforhold og solrige klima.
Når du smager Bornholms Kildevand hos os, smager du på essensen af Bornholms naturlige skønhed – en perfekt ledsager til vores retter og en hyldest til den gode oplevelse.
Bornholms kildevand fås både med og uden brus.