GAVEKORT

Husk at du kan bruge dit gavekort fra Small Danish Hotels hos os – Kontakt receptionen for booking

GAVEKORT

Hvad du ønsker, skal du få

Giv et gavekort til hotelophold, oplevelser og wellness til én du holder af – Et Hotel Faaborg Fjord gavekort er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen.

Så simpelt er det at købe et gavekort

Step 1: Undersøg hvilke af vores produkter, der passer bedst til den, du vil give gavekortet. Gavekortet kan bruges til alle vores produkter inklusiv ophold, spa & wellness, events og restaurantbesøg.

Step 2: Fastsæt et beløb på gavekortet. Det kan være et beløb, der passer præcis med prisen på et bestemt ophold eller et beløb, der passer til dit budget. Modtagerne vælger selv, hvad gavekortet skal bruges til. 

Vi tager forbehold for løbende prisændringer – både i form af aktuelle tilbud samt prisstigninger.   

Step 3: Når du har indtastet oplysninger, valgt om gavekortet skal sendes til din eller modtagers e-mailadresse, og købt gavekortet, vil det kort efter blive sendt til den valgte e-mailadresse. Har du valgt, at vi skal sende gavekortet til dig, kan du printe gavekortet og pakke det fint ind, inden du giver det som gave.

INSPIRATION

INDLØS

INDLØS et hotelGAVEKORT

Find det hotelprodukt, du ønsker at booke (overnatning)

Step 1: Vælg dato, antal personer og indtast evt kampagnekode

Step 2: Vælg værelsestype | Klik Book værelse | Klik Færdiggør booking

Step 3: Vælg ekstra services | Klik Færdiggør booking

Step 4: Indtast navn og kontaktdetaljer | Klik Gå til betaling

Step 5: På betalingsoversigten, nederst i ventre hjørne lige over Jeg bekræfter at jeg har læst og accepterer … Finder du den lille grå knap Indløs dit Hotel Faaborg Fjord gavekort

Step 6: Klik og udfyld gavekortnummer og kontrolkode

Step 7: Er gavekortet udstedt uden kontrolkode, bedes du booke pr. telefon eller e-mail til receptionen.

INDLØS et GAVEKORT TIL DAY SPA

Step 1: Vælg dato, tid, antal personer og indtast evt kampagnekode

Step 2:  Klik på symbolet kurv

Step 3: Udfyld navn og kontaktdetaljer

Step 4: Tik boksen Indløs dit Hotel Faaborg Fjord gavekort af

Step 5: På betalingsoversigten, nederst i ventre hjørne lige over Jeg bekræfter at jeg har læst og accepterer … Finder du den lille grå knap Indløs dit Hotel Faaborg Fjord gavekort

Step 6: Udfyld gavekortnummer og kontrolkode og klik Gå til betaling

Step 7: Er gavekortet udstedt uden kontrolkode, bedes du booke pr. telefon eller e-mail til receptionen.

GLÆDER

ET GAVEKORT FRA HJERTET

På Hotel Faaborg Fjord hylder vi kærligheden til din partner, dine børn, dine forældre, din familie eller dine kollegaer. Med et gavekort giver du en gave direkte fra hjertet, og samtidig skaber du perfekte rammer for kvalitetstid og gode snakke om intimitet.

Et vakuum af velvære i øjenhøjde, hvor de fem kærlighedssprog kan kombineres på kryds og tværs. Det kan også være, du kender et par, en familie, en flok venner eller måske en god kollega, som trænger til et skønt break fra en hverdag med arbejde, madpakker, sengetider og regnvejr på cykelturen. Et gavekort falder altid i god jord.

ENERGI

Lad batterierne op ved Det Sydfynske Øhav

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed er som balsam for sjælen. Her hos Hotel Faaborg Fjord er vi meget stolte af, at kunne byde vores gæster velkomne på allerførste parket til det sydfynske øhav.

I forhaven finder du bølgen blå, i baghaven finder du vores private skov, og på hotellets matrikel finder du hjerterum, rekreativ afslapning, et væld af aktiviteter og ikke mindst gastronomiske eventyr.

UDNYT SYDFYNS MANGE MULIGHEDER

Hist hvor fjorden slår en bugt, ligger vi noget så smukt. Hotel Faaborg Fjord befinder sig 25 minutters kørsel fra både E20 og Odenses brusende kultur.

Den gamle købstad, Faaborg, finder du blot tre kilometer fra hotellet. En tur som fint kan klares med en forfriskende gåtur langs fjorden. I Faaborg kan du gå en tur i de brostensbelagte gader, drikke et glas koldt eller varmt i byens kaffebar og risteri Soze, og måske kombinere herligheden med en tur til Egeskov Slot.

Du kan også besøge De Japanske Haver, Faaborg Museum, Øhavsmuseet, tage på vandretur i Svanninge Bakker, øhoppe mellem de sydfynske øer eller bare slænge dig på hotelværelset med tid til intimitet og en god film. Du kan få lys, luft og liv alt efter behov.

Vi skræddersyr dit gavekort

Hos os kan du få tilpasset dit gavekort efter præcis dine ønsker og dit budget

Ønsker du at give et gavekort til et hotelophold med middag? Restaurant Vinoteket forkæler dig med udgangspunkt i konceptet ”fra jord til bord”.

Sydfyns fede muld fremtryller alskens friske og udvalgte økologiske råvarer, og Hotel Faaborg Fjord sørger for at sammensætte salt, sødt og syre perfekt afstemt efter årstidens temperament.

Vi kan skræddersy og sammensætte dit gavekort, så det taler direkte ind i modtagerens hjertekule. Det kan være et romantisk ophold for to, et familieophold, et golfophold eller måske en middag i Restaurant Vinoteket. Et gavekort til Hotel Faaborg Fjord byder på utallige muligheder.

menu