Bike & Dine

Bike & Dine er et perfekt valg til en cykeltur med én overnatning og lunch pakke. Hold et vel fortjent hvil på Hotel Faaborg Fjord og giv din cykel et tjek i vores cykelværksted.

Efter en tur ud på en af de adskillige cykelruter som kan hentes fra vores hjemmeside eller i receptionen, har du mulighed for cykelvask, luft fra kompressor, aflåst garage, lappegrej, kædeolie, og småværktøj. Smør selv  madpakke fra morgenbuffet. I Restaurant Vinoteket bliver der serveret en 2 retters menu tilberedt med lokale og sæsonbetonede råvarer. 

OBS! Medbring selv cykel

OPHOLD

Bike & dine

INKLUDERER
 • 2-retters menu
 • Overnatning i dobbeltværelse
 • Lækker morgenbuffet
 • Smør-selv madpakke
 • Mulighed for cykelpleje
 • Husk egen cykel

AKTIV FERIE PÅ MANGE NIVEAUER

Lige ud for Hotel Faaborg Fjord smyger istidslandskabet sig i bakker og bjerge og de sydfynske øer ligger som perler på en snor. Nyd en overnatning på skønne Hotel Faaborg Fjord og kør ud i lanskabet eller tag på øhop med de små færger der hver dag sejler til og fra de sydfynske øer. Overnat i dobbeltværelse og nyd en 2 retters menu, tilberedt med lokale og sæsonbetonede råvarer Afslut middagen og dagen med kaffe/the og sødt

PRISER

Bike & dine

BJØRNØ VÆRELSE
kr 998 PRIS PR PERSON PR. NAT
 • 1 nat i delt dobbeltværelse
 • Enkeltværelse tillæg 300.- pr. nat
ØKONOMI

Bike & dine

LYØ VÆRELSE
kr 2196 PRIS PR PERSON
 • 2 nætter i delt dobbeltværelse
 • Enkeltværelse tillæg 300.- pr. nat
POPULÆR

Bike & dine

SUITE VILLA HORSELØKKE
kr 1648 PRIS PR PERSON PR NAT
 • 1 Nat i delt suite
 • Enkeltværelse tillæg 850.- pr. nat
LUKSUS

Bike Island ruten og Østersøruten er oplagte at navigere efter, når du vil opleve Fyn og Øhavets på to hjul.

En cykelferie på Fyn og Øerne fører dig både rundt til små hyggelige byer, smukke landskaber, kystnære strækninger og lavvandede badestrande. 

Danish Bike Hotels står klar til at hjælpe dig med spændende ruteforslag, proviant til turen, gode oplevelser i nærheden og en række faciliteter, som gør at både du og din cykel får det bedst mulige ophold.

Uanset om du kører turcykel, racer, mountainbike eller gravelbike er der masser af muligheder i hele landet.

BIKE & DINE

Alle værelser er lækkert indrettet med danske design møbler.  Vi giver ingen garanti for vandkig, men til gengæld har du enten egen balkon eller terrasse på alle værelser. 

TJEK LEDIGHED & BOOK

CYKELTUR

8KM oplevelsesrig cykeltur i Faaborg

Oplev Faaborgs mange hyggelige seværdigheder på cykel. Vi har tilrettelagt en spændende tur gennem det sydfynske landskab, der giver et lille indblik i Faaborgs udbud af oplevelser for alle. 

PROGRAM

TOUR START | Hotel Faaborg Fjord
Med start fra Hotel Faaborg Fjord og på egen cykel går turen gennem det smukke landskab mod næste destination (Er du gæst på hotellet, kan du låne en cykel i receptionen)

Kaleko Mølle
Besøg på Kaleko mølle. Det gamle vandhjul er restaureret og kan køre, som det har gjort, da det malede korn i 1600-tallet. Møllehuset er indrettet som et møllerhjem kunne have set ud for hundrede år siden. Måske genkender du møllen, da dele af Julekalenderen “Nissebanden” er blevet optaget her.

Øhavsmuseet
Sæt sanserne fri i Øhavsmuseets udstilling, der bringer dig tilbage til dine rødder. Med lyde, lysdesign, stemninger og spændende fortællinger bliver du ledt gennem 5 tidsaldre.

Klokketårnet Faaborg 
Med sine 31 meter i højden, er der, fra tårnet, en fantastisk udsigt ud over Faaborg by og Øhavet.

Vægterne går hver aften fra d. 26. juni til d. 23 august klokken 20:00 fra Klokketårnet, hvor du gratis kan gå med og høre historier og vægtersange.

Hele året kan man bestille enten en vægtertur eller en almindelig byvandring hos Faaborg Turistbureau på

tlf: +45 7253 1818

Prisen for en vægtertur 1 time er 1175 kr.
Prisen for en byvandring 1 time er 650 kr.

Vinbanken
Vinbanken Faaborg er en lækker vinbar, hvor du som gæst, kan holde et velfortjent stop i solen med en eftermiddags snack og et godt glas.

TOUR SLUT | Hotel Faaborg Fjord
Slut turen af via langelinje helt ud til fjorden.
Afslut dagen på Hotel Faaborg Fjords terrasse med et godt og koldt glas eller en kop varmt at styrke sig på i restaurant eller lounge.

CYKELRUTER

MTB ophold

Østersøruten på Fyn

Nyd en af Danmarks smukkeste cykelruter - den 820 km lange Østersørute, der viser dig Syddanmark fra den mest billedskønne vinkel - nemlig fra kystsiden. Her får du en beskrivelse af, hvordan den fynske del af Østersøruten forløber - ligesom du kan downloade en komplet guidebog for ruten.

Villa Horseløkke fra krattet

De fynske cykelruter

Der er et væld af oplevelsesrige cykelruter på Fyn, som fører dig gennem områder med smuk natur og rolig trafik. Vi har her samlet de mest populære fynske cykelruter - og når du har prøvet dem, kan du finde endnu flere hos de lokale turistkontorer.

Hotel_faaborg_Fjord_cykling_mtb-5

Afmærkede cykelruter på Fyn

Alle disse fynske cykelruter er godt, men ikke perfekt afmærkede. Som udgangspunkt køres der på små veje med meget lidt biltrafik. Ikke alle veje er asfalterede. Ruter på Ærøskøbing og Langeland er ikke med. Der er også mange skilte med Østkystruten, som er en 800 km lang rute i Danmark. Men den er dårligt afmærket og følger alligevel for det meste de øvrige afmærkede ruter.

menu