det siger vores gæster

anmeldeser

din feedback er værdsat

Vi sætter stor pris på, når vores gæster bruger et øjeblik på at fortælle os, hvordan de har oplevet deres ophold på vores hotel. Det giver motivation og mulighed for udvikling.       

Nedenfor har vi samlet nogle af udtalelserne, som du kan læse og blive inspireret af til dit eget besøg på vores dejlige hotel i skønne sydfynske rammer. 

skønt hotel

“Meget serviceminded og imødekommende personale. God restaurant med dejlig mad. Fine og rene værelser. God beliggenhed lige ud til fjorden og tæt på mange seværdigheder. Kan helt klart anbefale et ophold på Hotel Faaborg Fjord”

Kirsten G, anmeldelse fra Tripadvisor

“Har været her tidligere og det er stadig en fornøjelse. Der bliver taget hensyn til corona med sprit og mundbind på indendørs fællesarealer.
Maden smager rigtigt dejligt og tjenerne er smilende, høflige. Man føler sig velkommen”

Vivi H., anmeldelse fra Tripadvisor

“Helt klar vil vi anbefale!
Fantastisk ophold med 3 timers Spa og wellness. Super lækker mad. Dejlig og flot værelse”

Lena Holm Mundt, anmeldelse fra Facebook

“Smuk udsigt og dejlig mad. Pæne værelser, høflig betjening og fine faciliteter. Pænt istandsat (forår 2021) og lækre møbler/interiør. Senge er ikke af bedste kvalitet men den fine udsigt opvejer den manglende søvn.
Et sted man sagtens kunne forestille sig at besøge igen”

Mikkel M., anmeldelse fra Tripadvisor

beliggenhed

“En venindetur på et hotel med en helt særlig beliggenhed. Alle medarbejdere vi mødte var professionelle, smilende og imødekommende. Her er gæsten i centrum. Om det er indretningen, udsigten eller madoplevelser, så slog det ikke fejl. Absolut et besøg værd”

Naja V., anmeldelse fra Tripadvisor

“Et virkelig lækkert sted med udsigt til fjord”

Jan Madsen Sørensen, anmeldelse fra Facebook

“Fantastisk beliggenhed. Flot rent. Egen strand. Super flot betjening af alle personale grupper. Tøv ikke. Book nu”

Lene Johnsson, anmeldelse fra Tripadvisor

“Vi er lige kommet hjem fra tre dages ophold på Fåborg Fjord Hotel. Dette hotel ligger meget skønt og kan varmt anbefale at tage cykler med på opholdet. Der er ikke mere end to km til Fåborg hvor man kan gå på opdagelse på havnen og i byen. Vi havde en god oplevelse på hotellet. Man føler et meget stort renlighed på hotellet og der var styr på tingene særligt i disse Corona tider. Og ikke mindst personalet var bare super søde og venlige, man følte sig velkommen. Maden var også super god, vi kan varmt anbefale dette dejlige Hotel. Så få bare booket et ophold”

Sven Nielsen, anmeldelse fra Tripadvisor

Fantastisk beliggenhed, fantastisk morgenbuffet. Værelset var til den lille side, – specielt badeværelset, hvor man ikke skal være bredskuldret for at kunne være i brusebadet. Men alt i alt et rigtigt dejligt ophold. kan sagtens anbefales

Pia, anmeldelse fra Trustpilot

dejlig mad

“Lækker mad til aften – både det veganske og til kødspiserne.
Sengene var perfekte og morgenmaden var en almindelig buffet med det, man skal bruge til morgenmad. Sødt personale. Her kommer jeg igen!

Jesper, anmeldelse fra Trustpilot

“Vi havde booket et weekend på Faaborg Fjord Hotel ophold via Happy Holidays. Dejligt værelse (omend lidt småt). Særdeles lækker mad inklusiv stort tag-selv morgen mad og lækker 2- henholdsvis 3-retters middag. Meget venligt og professionelt personale”

Mogens, anmeldelse fra Tripadvisor

“Aftensmaden bestod af lækker 6 retters. Lækker mad, dejlige lokaler og hamrende høflig og god betjening. Alt i alt – pis’ godt”

Claus Halken, anmeldelse fra Facebook

“Dejligt sted med høj service og lækkert mad. Det er lidt småt på badeværelset, ellers ok værelser. Gode udenoms arealer og man kan se, der laves nye tiltag. Tæt til vand og natur og en rask gåtur på 3 km ind til Fåborg.
Det kan i den grad anbefales”

Vandborg, anmeldelse fra Tripadvisor

“Der var en super god betjening og venligt personale – Og ikke at forglemme maden, som var fremragende”

Alice Andersen-Risager, anmeldelse fra Facebook

menu