events

EVENTS

SPÆNDENDE EVENTS OG AKTIVITETER

Hotel Faaborg Fjord arrangerer løbende spændende events og aktiviteter for hotellets gæster og byens borgere. Kombinér gerne hotellets events med en dejlig middag i Restaurant Vinoteket. Du kan se vores spændende eventkalender her på siden.

SE ALLE KOMMENDE EVENTS HER

Her kan du holde dig ajour med de kommende begivenheder, der kan gøre et ophold hos os endnu mere mindeværdigt.

Tak fordi du følger Hotel Faaborg Fjord. Vi glæder os til at gøre dit næste besøg helt særligt!

CYKELTUR

8KM oplevelsesrig cykeltur i Faaborg

Oplev Faaborgs mange hyggelige seværdigheder på cykel. Vi har tilrettelagt en spændende tur gennem det sydfynske landskab, der giver et lille indblik i Faaborgs udbud af oplevelser for alle. 

PROGRAM

TOUR START | Hotel Faaborg Fjord
Med start fra Hotel Faaborg Fjord og på egen cykel går turen gennem det smukke landskab mod næste destination (Er du gæst på hotellet, kan du låne en cykel i receptionen)

Kaleko Mølle
Besøg på Kaleko mølle. Det gamle vandhjul er restaureret og kan køre, som det har gjort, da det malede korn i 1600-tallet. Møllehuset er indrettet som et møllerhjem kunne have set ud for hundrede år siden. Måske genkender du møllen, da dele af Julekalenderen “Nissebanden” er blevet optaget her.

Øhavsmuseet
Sæt sanserne fri i Øhavsmuseets udstilling, der bringer dig tilbage til dine rødder. Med lyde, lysdesign, stemninger og spændende fortællinger bliver du ledt gennem 5 tidsaldre.

Klokketårnet Faaborg 
Med sine 31 meter i højden, er der, fra tårnet, en fantastisk udsigt ud over Faaborg by og Øhavet.

Vægterne går hver aften fra d. 26. juni til d. 23 august klokken 20:00 fra Klokketårnet, hvor du gratis kan gå med og høre historier og vægtersange.

Hele året kan man bestille enten en vægtertur eller en almindelig byvandring hos Faaborg Turistbureau på

tlf: +45 7253 1818

Prisen for en vægtertur 1 time er 1175 kr.
Prisen for en byvandring 1 time er 650 kr.

Vinbanken
Vinbanken Faaborg er en lækker vinbar, hvor du som gæst, kan holde et velfortjent stop i solen med en eftermiddags snack og et godt glas.

TOUR SLUT | Hotel Faaborg Fjord
Slut turen af via langelinje helt ud til fjorden.
Afslut dagen på Hotel Faaborg Fjords terrasse med et godt og koldt glas eller en kop varmt at styrke sig på i restaurant eller lounge.

menu