BUSINESS inspirationscenter

FØLG OS PÅ SOCIALE MEDIER & BLIV INSPIRERET TIL EKSTRAORDINÆRER MØDER & KONFERENCER

INSPIRATION NÅR DU HAR BRUG FOR DET

Velkommen i vores business-center. Vi har samlet en vifte af brugbare skabeloner og ark du kan bruge i dit arbejde med møder og konferencer. Vi håber dette kan være med at skabe overblik og holde styr på dine kommende arrangementer. 

Har du ideer eller skabeloner, der kan skabe værdi i vores businesscenter hører vi gerne fra dig.  

Send venligst dit bidrag til 

DOWNLOAD

Projektledelse af konference

Når man har ansvaret for planlægning og afvikling  af en konference, så er der mange bolde der skal kastes og gribes og det er om at holde tungen lige i munden. Vi har udarbejdet en projektledelsesskabelon som du kan bruge i dit arbejde, for at være sikker på at du får det hele med.

Mange der skal planlægge en konference gør dette ved siden af de daglige opgaver og er ikke umiddelbart orienteret om hvad det kræver af ressourcer, og det vil vi gerne hjælpe dig med. Vi har udarbejdet denne skabelon med henblik på at forenkle processen og holde det skarpe overblik.

Få adgang til en 16 siders  projektplan skabelon, der gør det nemt at gennemføre en konference eller et event. 

Hybridmødet

Hybridmøder er blevet en del af vores hverdag og der er så mange forskellige muligheder i markedet for hvordan sådanne kan afvikles. Vi har her lavet en lille guide til dig, så du bedre kan orientere dig om hvilke elementer du har behov for hvilken og software/hardware du skal være opmærksom på når du ønsker at forene det fysiske og det digitale møde.

Vi håber at guiden er nyttig og at du får et indblik i denne ”nye” fagre verden.

Digitale løsninger til dit møde

Disruption og digitalisering i mødeindustrien, kært barn har mange navne – Men faktum er at vi er i en tid hvor digitale hjælpemidler og elementer i mødeindustrien er blevet en helt naturlig del af det ”moderne” møde. Vi har samlet nogle af tidens digitale løsninger og platforme hvor du her kan få et indblik i hvad du kan bruge til hvad og med forskellige formål og budgetter.

Vi håber at denne guide vil hjælpe dig med at navigere lidt bedre i den del af den digitale verden.

Få adgang til en 7 siders  ideskabelon, der giver inspiration til et væld af digitale og brugervenlige løsninger.

Navne- og deltagerliste skabelon

Kort og præcis skabelon der hjælper dig og din koordinator der hvor du har booket din konference.

Uundværligt redskab til bedre overblik over tilmeldinger og særlige behov.

Få adgang til Navne-og deltagerliste excel skabelon, der giver overblik.

KONFERENCE

ALT KAN LADE SIG GØRE

Er du interesseret i, hvad vi kan tilbyde af faciliteter til dit næste møde eller arrangement, så besøg vores konferenceside her. 

KONTAKT

Har du spørgsmål så kontakt mig i dag

Det kan godt betale sig at være visionær, når der skal afholdes konferencer. Kreative omgivelser genererer kreativitet, og derfor kan en idérig konference give pote i forhold til både networking, brainstorming og i sidste ende jeres business. Vi kan skræddersy jeres specifikke konference, så selskabet får alt, hvad hjertet begærer.

Maria Klausen

Salgschef | HOTEL FAABORG FJORD | SPA & KONFERENCE

menu